Paardenkracht voor Pubers info avond

Op 27 september 2019 gaan we een informatie avond houden voor ouders én hun kinderen, voor de paardenkracht voor pubers training. Een sociale vaardigheidstraining voor jongeren van 10 tot 15 jaar, waarbij gebruikt wordt gemaakt van paarden. Zie ook het kopje ‘paardenkracht voor pubers’.

Deze avond begint om 18:30 en is aan de Rietmolenweg in Haaksbergen, naast nr. 17.

Het is fijn als U zich opgeeft via deze site, of op horseandcare@gmail.com.

De essentie van het leven volgens een bijzondere jongen van 9!

Tijdens een heel bijzondere sessie van een jongen die veel heeft meegemaakt en kwam om in alle rust alles op een rijtje te krijgen in zijn hoofd zei hij: het is eigenlijk heel eenvoudig. Als je de dieren je geheimen vertelt zijn die geheimen veilig, want een dier kan niet praten. En als je veel liefde geeft, kan je ook veel liefde ontvangen. coaching coaching 2

geplaatst met toestemming van de jongen zelf én zijn ouders.

samenwerking met Gezinscoaching.net

Sinds een tijdje werk ik ook samen met Gezinscoaching.net

Hierbij begeleid ik cliënten, samen met de paarden, om te ontspannen, te leren en te reflecteren.  Cliënten mogen zichzelf zijn. De activiteiten pas ik aan naar de persoonlijke wensen van cliënten. Ook de hond kan ik, indien gewenst, inzetten. Vanuit verbinding werken we samen naar een verbetering van de situatie waarin cliënten zich bevinden.

Door deze samenwerking is het mogelijk het PGB van cliënten in te zetten voor coaching en begeleiding met paarden.  Een heel waardevolle toevoeging voor beide bedrijven.

 

verhuizing

Wij zijn verhuisd, maar de paarden en dus ook de sessies blijven voorlopig nog aan de Rietmolenweg.

Wij zijn hard aan het werk om ook daar een prachtige locatie te realiseren om te kunnen coachen.

Zodra wij ook de paarden verhuizen naar hun nieuwe stek zal ik dat ook op de site vermelden

Marianne

 

Binnenkort ook NEI therapie

Vanaf 1 juli 2014 zal het ook mogelijk zijn om NEI therapie te ervaren. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, en is een hele snelle, doeltreffende en goed werkende manier om emotionele en lichamelijke blokkades kwijt te raken. Deze therapie is een combinatie van oosterse geneeswijze met NLP.

Geslaagd

Op 3 november geslaagd voor de opleiding, Paard als Spiegel.

 

HIP-dag op 29 september.

Stichting Horsense organiseert op 29 september een HIP-dag (Horsense Inspiration Point). Zie de site van horsense: www.horsense.nl onder het kopje activiteiten.